8. kol 2011.

Intervju: Nikola - pitanja

U toku narednih nedelja, biće urađen inrervju s .rs adminom Nikolom. Ali to nije sve. Svi čitaoci bloga imaju mogućnost da postave pitanja za admina. To možete da uradite putem komentara na ovaj post.

Od najboljih pitanja koja su ovde iznesena i nekoliko pitanja koja ću ja dodati, biće napravljen intervju. Dan-dva nakon toga intervju će biti objavljen na blogu.

Možete postavljati sva pitanja na koja biste voleli da znate odgovor, ipak morate biti svesni da postoji mogućnost da vaše pitanje ne bude ubačeno u intervju.

Prilikom pisanja predloga za pitanja je poželjno da se predstavite. Opcija Ime/URL ne zahteva registraciju.

3 komentara:

  1. Kada da ocekujemo server balkanskog domena(spojeni .rs .ba i .hr)?I da li uopste da ga ocekujemo u skorije vreme? :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nema konkretnih informacija o tome za sada. Ja ove nedelje nisam u NS pa neću objavljivati više postova. Ali za to vreme, možete predlagati pitanja za intervju. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. 1.Da li je posao Admina tezak/stresan?
    2.Koji je put da bi se postao Admin
    3.Da li ce i kada mozemo da ocekujemo server za Srbiju,Bosnu i Hrvatsku? Ako da koja verzija ce biti i da li ce biti speed ili classic?

    OdgovoriIzbriši

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Travianologije.

Radi sistematičnije primene pomenutih pravila, moderatori moraju da odobre vaš komentar.