9. velj 2012.

Intervju: Decimus Maximus (Alchemist)

• Ime: Sinisa
• Prebivalište: Čelinac, BiH
• .ba Forum: Decimus Maximus
• . hr Forum: Decimus Maximus

Kako si saznao za Travian?

Za Travian sam saznao slucajno. Kolega sa faksa ga otvorio na nekim vjezbama i ja se kao ljubitelj strategijskih igara zainteresovao i tako je pocelo.

Da li jos uvijek dalje igras?


Ne igram vise. Travian za nas koji smo poceli kada je bilo vise igraca na kraju nego sada na pocetku servera nije zanimljiv.

Koji narod ti je bio omiljen? Molim te da nam ukratko kažeš zašto.


Uvijek sam igrao rimljane. Volim tu fleksibilnost tipa dvije gradnje, dobar off, dobar def. Mada mi nije problem igrati bilo koji narod. Probao sam sve

Koji trenutak koji si ti proživeo kao igrač Travian ćeš još dugo pamtiti?

Pamticu prvi server jer sam se tu ucio da igram i imao priliku da napadam na WW selo. Na drugom serveru sam radio kompletnu logistiku pobjednickog AnV-a na prvom ba3. Dizanje poljoprivrednih imanja na stepen 21 iako su mi rekli da je to nemoguce.

Šta misliš o Travianu 4? Koja verzija igre ti je do sada najdraža?Igrao sam od t3 do t4 i ako bih birao najbolju verziju onda je to t3. Pruzala je najvise mogucnosti za igru i zabavu i dosta dobar balans. t3.6 je po meni tezak promasaj u pogledu balansa, jer pojedini artefakti su davali preveliku prednost. t4 je relativno ok balans je bolji nego na t3.6, ali tesko je dati neki sud na ovako malom broju igraca. Cinjenica je da se ponovo daje kakva takva mogucnost igracima koji ne trose malo bogatstvo za gold, da posalju napad na WW sa zadovoljavajucim ucinkom.

Travian tim


Zašto si želeo da se priključiš Travian timu?

Zelio sam vidjeti travian iz jednog drugog ugla. Ali osnovni razlog je bilo to sto sam iz prve ruke vidio los rad MH za vrijeme prethodnog admina. Tipa MH daje informacije koje ne bi trebao.

Da li je posao Multihuntera stresan?


Meni nije bio za ovih gotovo godinu i po. Ako bas zelis da se upustis u detalje veoma je zanimljiv.

Koje situacije, kao multihanter, najmanje voliš, a šta je najlepše u tom zaduženju?Ne dopada mi se kada neko prijavljuje stvari koje nisu kaznjive i insistira da jesu, tipa hakovanja naloga posto to ne postoji. Najljepse je hvatati one koji krse pravila na nacin koji nije bas uobicajen i pri tome misle da se to ne primijeti.;)

Da li si se ikada osetio ugroženim akcijama u stvarnom životu zbog posla koji obavljaš?

Nisam se osjetio ugrozenim. Bilo je nekih 'prijetnji' sihirima :)

Cujem da napustas travian tim ,koji je razlog ako smijem znati?

Da informacija je tacna. Zavrsavam sa igrom, broj obaveza u RL narednom periodu ce porasti. Bogatiji za jedno novo iskustvo. Sad jedino Dragane da se mijenjamo za pozicije u timu, da vidim nesto novo. :D
Šta bi poručio igračima Traviana i posetiocima Travianologija bloga?

Kao igrac bih porucio da se igraju svi, ali bas da se igraju i da nastoje da im se serveri ne svedu na potpisivanje saradnji. Ipak je ovo strategija ne ulicna borba.
Kao MH bih porucio da se postuju pravila i da kad Vas uhvate sa prstima u pekmezu ne krivite MH. Ljudski je pokusati varati, ali je i prihvatiti kaznu za prekrsaj.

Posjetiocima Travianologija bloga mogu poruciti da uzivaju u mnostvu informacija koje im servirate. Travianologija donosi mnogo toga ekskluzivno i dosta informacija o igri koje ce biti implementirane u narednom periodu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Travianologije.

Radi sistematičnije primene pomenutih pravila, moderatori moraju da odobre vaš komentar.