10. pro 2011.

Velika potraga - novogodišnji pokloni



Velika potraga (probna runda)
Novogodišnji pokloni

Prošlo je više od godinu dana od kada je završena poslednja runda velike forum-igre Mafije. Sada pokrećemo novu igri - Veliku potragu.

Velika novogodišnja potraga je igra za korisnike .rs Travian foruma, korisnike .ba Travian foruma i registrovane čitaoce Travianologije. Novogodišnji pokloni je naziv za probnu rundu igre "Velika potraga". Ako zainteresovanje bude veliko, u budućnosti možda opet budu organizovani slični događaju.

Pravila igre:

1. Da biste se prijavili u igri morate: 1) Imati registrovan nalog na .rs forumu ILI 2) Imati registrovan nalog na .ba forumu ILI 3) Biti registrovan čitalac na Travianologiji.

2. Igra počinje 19.12.2011. u nepoznato vreme u toku dana.

3. a) Da bi se prijavili u igru pošaljite mejl na adresu jovan@travianteam.com. Sve prijave poslate do kraja dana 18.12.2011. Mejl s prijavom treba da ima naslov "Prijava" a u mejlu je dovoljno navesti link do naloga na nekom od foruma ili link Google friend connect profila na kom se vidi da pratite Travianologiju (pravilo 1).

3. b) Nakon tog roka, više nije potrebno se prijavljivati, već svako ko ispunjava uslove (pravilo 1), može da igra ako želi (međutim osobe koje su se na vreme prijavile, imaće vremensku prednost).

4. a) U igri Velika potraga, potrebno je naći 10 slika sakrivenih na različitim mestima na .rs forumu, .ba forumu i Travianologiji. Prvi ko pronađe svih 10 slika i pošlje linkove mesta na kojima se nalaze ih na mejl jovan@travianteam.com je pobedio.

4. b) U slučaju da igra traje predugo, vođa igre je može prekinuti i odrediti nov način za proglašenje pobednika.

5. a) Slike u ovoj rundi pretstavljaju novogodišnje paketiće. Nakon svake slike, naći će se trag. Nakon svakih 7 dana od početka igre, biće dodat po jedan trag za svaku sliku.

5. b) Kada igra počne (pravilo 2), svi koji su se prijavili će dobiti prvi trag. Oko 24 časa nakon početka igre, 1. trag će biti javno objavljen i moći će da igraju i oni koji se nisu prijavili (pravilo 3 b)).

6. Ovo je pojedinačna igra. Zajedničko pronalaženje paketića nije poželjno.

7. Prve 3 osobe koje pronađu sve sličice dobiti sliku za potpis na forumu i zlato . Ipak primarni cilj ove igre je zabava i oživljavanje sve neaktivnijih foruma.

8. Vođa igre ima pravo da izbaci bilo kog igrača, iz bilo kog razloga i bilo kada. Svi igrači koji su dobili ban na preko 7 dana su automatski izbačeni iz igre.

9. Ovo je probna runda, tako da je moguća promena svih pravila. Sve promene će biti navedene javno.

Sva pitanja i komentare možete postavljati putem komentara na ovaj post.

Nema komentara:

Objavi komentar

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Travianologije.

Radi sistematičnije primene pomenutih pravila, moderatori moraju da odobre vaš komentar.