30. tra 2011.

Travian šampionat - finale

Približava se finale evropskog Travian šampionata! Server će početi 18. maja. Napravljena je i stranica za Travian šampionat. Možete je videti ovde.

Na 2x kvalifikacionim serverima internacionalnog, nemačkog, francuskog, italijanskog, španskog, portugalskog, turskog, poljskog i češkog domena, 30 000 igrača se kvalifikovalo za finale.

Ipak i igrači koji se nisu kvalifikovali mogu da upišu svoje e-mejl adrese i, ako imaju dovoljno sreće, uđu na server umesto igrača koji su se kvalifikovali, ali se nisu registrovali. Mesto za to se nalazi na stranici za Travian šampionat.

Na stranici se takođe može videti i 2 ankete: jedna je za to da li će šampionat biti na Travian 3.6 ili Travian 4 verziji igre (za sada Travian 3.6 ubedljivo vodi) i kakvu nagradu igrači žele za pobednika. Moguće nagrade namenjene za prva 3 igrača u nekoliko kategorija su:
  • Pravi trofej
  • Pravi novac (ako ova nagrada bude izglasana, moći će da je dobiju samo punoletni igrači)
  • Travian zlato (vrednosti 2 puta veće od one kolika bi bila da se daje pravi novac)
  •  Kompjuter, Noutbuk, Smartfon
  •  Vaučer / Gift card (za Amazon, Dell itd.)
Na ove dve ankete mogu da glasaju samo igrači koji su se kvalifikovali za Travian šampionat.

Iskreno se nadam da će neko od posetilaca Travianologije igrati na Travian šampionatu. Ako ima takvih, molim ih da se jave putem komentara na ovaj post. :)

2 komentara:

  1. Hm.. to je bila Zirnitrina ideja(ex hr. moderator, Nizi), pa je bila cijela zbrka oko toga i floosh njega nije ništa pitao o tome i Nizi je dao otkaz. To je to ja mislim. http://forum.travian.com.hr/showthread.php?47334-turnir-u-travianu >> i Nizijev prijedlog.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ocel ko organizovano sta igrati na sampionatu ja sam igrao 2comx i bio u top100 gala :D

    OdgovoriIzbriši

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Travianologije.

Radi sistematičnije primene pomenutih pravila, moderatori moraju da odobre vaš komentar.