3. lip 2011.

Ideja meseca

Počevši od ovog meseca, na .ba Travian forumu će se birati ideje meseca. Tema o tome: link

Počev od ovog meseca, na kraju svakog meseca će počinjati anketa za najbolju ideju proteklog meseca. Na anketi će moći da se nađe do 10 ideja iz prethodnog meseca. Izbor ideja koje će se naći na anketi je prepušten moderatoru foldera.

Ideja meseca će biti prevedena na engleski i prosleđena na razmatranje Travian Gamesu. Imajte u vidu da će i dalje važiti da se dobre ideje automatski prosleđuju (makar i ako ne budu proglašene idejom meseca). Jedina razlika je što će sada svakog meseca skoro sigurno bar jedna ideja biti prosleđena.

Da bi ideja bila ideja mogla da bude kvalifikovana za ideju meseca, mora biti napisana na odgovarajući način, a to podrazumeva da sadrži:


  • Uvod u ideju; njen smisao u igri itd.
  • Primer-slika ideje
  • Spisak pozitivnih uticaja u igri do kojih bi došlo uvođenjem ideje
  • Spisak negativnih uticaja u igri do kojih bi došlo uvođenjem ideje

Ipak, imajte u vidu da moderatori ovog foldera zadržavaju pravo da ne proslede ideju meseca ukoliko smatraju da je dobila nedovoljno glasova ili u slučaju da smatraju da je tako najbolje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Travianologije.

Radi sistematičnije primene pomenutih pravila, moderatori moraju da odobre vaš komentar.