5. lip 2011.

Kako prebaciti srebro/nekupljeno zlato na drugi nalog na istom serveru

© Travianologija
Ovo uputstvo se NЕ SME kopirati i objavljivati ni na jednom mestu na Internetu (uključujući chat, Travian forume, forume saveza i druge blogove). Jedino je dozvoljeno dati link ka ovom uputstvu na Travianologija blogu.

Zamislimo sledeću situaciju: brišete se, ali imate puno neiskorišćenog srebra i zlata koje nije kupljeno pravim novcem i zbog toga se ne može prebaciti na standardni način. Šta uraditi da to ne propadne. Idealno bi bilo kada biste to srebro i zlato mogli prebaciti nekome ko i dalje želi da igra na tom serveru. Ali kako?

E ovako! Prvo bih voleo da naglasim da pod "drugi nalog na istom serveru" NE mislim na multi nalog. Igrači s multi nalozima (više naloga na istom serveru), sem što kršem što krše pravila, uživaju, uz skriptere i boteraše, najmanje nepoštovanja od svih igrača na serveru. Srebro možete prebaciti nekom svom rođaku, prijatelju ili savezniku. Pravila igre ne zabranjuju nikakve aukcije same po sebi i zbog toga je ovo u putstvo u potpunosti u skladu s istima.

I počinjemo s praktičnim delom. A - igrač kojem dodeljujete srebro; B - saveznik ili neka osoba u koju imate poverenja.

  1. Prebacujete svo svoje novcem-nekupljeno zlato u srebro.
  2. Igrač A stavlja 1 potrošni predmet (npr. mast) ili predmet koji mu ne treba na aukciju.
  3. Igrač B stavlja ponudu za taj predmet u visini od [broj srebra od vas - 1]
  4. Vi stavljate ponudu za svo srebro koje imate
  5. Sačekajte da se aukcija završi. Nakon toga će igrač A dobiti svo srebro.
Imajte u vidu da ako ste nedavno igrali preko istog kompjutera/PCa s igračom kojem želite da date srebro i nekupljeno zlato, nećete moći da vidite aukcije jedan drugom. U tom slučaju jedini način da prebaciš srebro je preko posrednika na način sličan prethodnonavedenom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Travianologije.

Radi sistematičnije primene pomenutih pravila, moderatori moraju da odobre vaš komentar.