25. lip 2011.

Novi skinovi: kada će biti instalirani + problemi s .ba forumom

Danas ću pisati o novim skinovima na forumima (opet). U međuvremenu sam saznao da je raspored prebacivanja na novi skin se napravljen abacedno ne uzimajući u obzir kontinente/oblasti (dakle neće se prvo prebaciti evropski forumi nego se gledaju svi domeni od jednom).

U međuvremenu, jedini ex-yu forum koji je već dobio novi skin - .ba forum je pre par dana u više navrata bio nedostupan. Kao da to nije dovoljno izmorilo korisnike, nakon što su ti problemi nestali, pojavio se novi problem. Na crnim skinovima se u modu za brzi odgovor, odgovor, odgovor na VM i odgovor na privatnu poruku ikonice za uređivanje teksta u opšte ne vide! Evo kako to izgleda:

Prozor za brzi odgovor. Kliknite na sliku da je povećate.
Inače čim sam to video, problem sam prijavio prvo na TG tim portalu, a zatim Marachu. Imam informaciju da je isti problem postojao na .br forumu, ali da je Marach to popravio. Verujem da će isto biti i sada. Na žalost, ne znam kada će Marach videti moju poruku i doći na .ba forum da se pozabavi ovim problemom. Do tada, korisnike .ba foruma savetujem da koriste beli, zeleni ili standardni vB4 skin jer na njima nema ove greške.

Nema komentara:

Objavi komentar

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Travianologije.

Radi sistematičnije primene pomenutih pravila, moderatori moraju da odobre vaš komentar.