9. srp 2011.

Intervju: Noldor

Noldor

  • Ime: Aleksandar
  • Prebivalište: ?
  • .rs Forum: Noldor
Igra Travian preko 2 godine. Poznat na .rs serverima (naručito na rsX). Bio član balkanskog saveza koji je osvojio comX.

Travian

Kako si saznao za Travian?

  Na zalost jednog dana tacnije nekog februara 2009.god. je stigo poziv za travian od mog dobrog prijatelja odnosno najboljeg prijatelja Gagson.Nis. Ne uspevsi da odolimo kliknuli smo na link i tako je krenulo ludilo zvano travian.

Da li i dalje igraš? Ako da, na kojim sve serverima?

   Trenutno se ne igram nigde a inace sam igrao rsx1, zatim bax, pa rsx3, rsx4, rsx5 i comx. i mislim da je to kraj iz samo jednog razloga a to je T4 verzija.

Koji narod ti je omiljen? Molim te da nam ukratko kažeš zašto. Šta više voliš? Off ili deff način igre?

   Omiljeni narod sa kojim igram su teutonci jer su ubedljivo najjaci za off igru koja mi je inace i omiljena dok za def hmmm sta reci sva tri naroda pored ofa naravno. Inace zalosno je sto se nigde ne vidi statistika def igraca koliko su defa izbacili tako da njihov ucinak koji je veoma vazan se ne vidi nigde

 Koji su tvoji najveći uspesi u Travianu? Šta najviše voliš: da rušiš, braniš ili gradiš Svetsko čudo?
  
  najveci uspesi u travianu su osvajanje sa savezom rakia rsx1, rsx3, rsx4 i sa savezom balkan osvajanje comx-a. Na pitanje sta najvise volim na ponudjenje odgovore cu se opredeliti za rusenje protivnickog ww-a, ali najveci uzitak je ne raditi ww off vec samo off za lov protivnickih ww ofova.

Da li si na Travnianu upoznao ljude koje danas slobodno možeš nazvati prijateljima?


   Sto se tice upoznavanja na travianu sam upoznao danas meni vrlo drage ljude.

Da li ideš na okupljanja igrača Traviana? Ako da, koliko često?

   Do sada sam iso na 3 okupljanja i to je proslava osvajanja rsx1, rsx3 i comx-a i ici cu na svako naredno okupljanje jer smo u savezu RAKIA postigli dogovor da bez obzira igrali travian ili ne to postane tradicija za koju verujem da ce opstati.

Koji trenutak koji si ti proživeo kao igrač Travian ćeš još dugo pamtiti?

   Bilo je dosta trenutaka za pamcenje, ali dacu sebi za pravo da favorizujem gradjenje stotog levela i cekajuci njegov zavrsetak na rsx3 koji je po mom misljenju bio jedan od jacih servera.

Šta misliš o Travianu 4? Koja verzija igre ti je najdraža?

  O travianu t4 imam misljenje da je napravljen da bi se ljudima uzeo novac po cenu da igra izgubi svaki smisao i time mislim da ce travijan biti na velikom gubitku jer gubi prave igrace koji su izmedju ostalog ostavljali i novac i na t3.6

Šta misliš o početku rs5 servera? Da li je, po tebi, trebalo neki već postojeći server načiniti Classicom ili se slažeš da je trebalo dodati novi server?

   nisam nikada pratio desavanja na sporim serverima tako da nisam kompetentan da dajem bilo kakve izjave povodom ovog pitanja

Kakvo je tvoje mišljenje o Travian timu na .rs domenu?

  Sto se tice travian tima na rs domenu smatram da mnogima treba ocitati bukvicu lepog ponasanja i da ako postoji problem sa pojedinim igracima ili mogucim krsenjem pravila prvo porazgovaraju sa igracem, a tek onda da preuzimaju mere kaznjavanja jer se iks puta desavalo da se banuju igraci koji nisu napravili prekrsaj sto sam osetio i na sopstvenoj kozi dok sam bio pod banom na samom pocetku servera 48h sto je nedopustivo i to samo jer sam cekao odgovor MH po 24h da bi mi posle drugog odgovora skinuo ban bez ikakve kazne sto ukazuje na njegovu gresku.

Da li si razmišljao da se učlaniš u Travian tim i da li si do sada već nekad popunio prijavu?

   Niti sam razmisljao niti cu da razmisljam na tu temu jer smatram da za tako nesto treba dosta vremena i volje.

Šta bi poručio posetiocima Travianologija bloga?

  Srecno u daljem nastavku igre :)

Nema komentara:

Objavi komentar

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Travianologije.

Radi sistematičnije primene pomenutih pravila, moderatori moraju da odobre vaš komentar.