21. srp 2011.

Nova igra: Eredan

Prema podacima s Travian Games tim portala, koje u originalnom obliku možete videti ovde, Travian Games, zajedno s francuskim Feerikom, je napravio pod nazivom Eregdan iTCG. U pitanju je igra trgovine kartama (mene je odmah asociralo na crtani Yu Gi Oh koji je bio popularan na ovim prostorima pre par godina). Niti jedna igra Travian Gamesa do sada nije ni slična ovoj tako da me baš interesuje kako će ova igra uspeti. Za sada je Eregdan dostupan na engleskom, nemačkom, francuskom, italijanskom, portugalskom, španskom i kineskom. Sajt igre je http://www.eredan.com/ tj. http://itcg.eredan.com/?aw=www. Voleo bih da, ukoliko neko od posetilaca bloga igra ovu igru, da navedu svoje utiske o ovoj igri.

1 komentar:

  1. Mogu vam reci da je igra extra, milon kombinacija da bi dosli do pobede i nadmoci.Partije znaju biti krajnje neizvesne i zanimljive.Igra zivaca,pravi mentalni dvoboji.Mozete se iskusati i u trgovini.Mozete igrati s parama i bez i mozete biti konkurentni i ako ste igrac koji ne trosi realan novac. Ne postoji jos na nasem jeziku ali nas ima koliko toliko.Imamo cak i klan BalkanFury i okupljamo ljude sa nasih prostora.Igra je nesto originalno tako da ako zelite mozete nam se pridruziti.

    OdgovoriIzbriši

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Travianologije.

Radi sistematičnije primene pomenutih pravila, moderatori moraju da odobre vaš komentar.