14. svi 2011.

Prevod i skin foruma

Mnogi članovi Travian foruma su (opravdano) nezadovoljni novim skinom (izgledom) foruma. Takođe, .ba i .hr forumi imaju dodatan problem - prevod na tim forumima od uvođenja vB4 je dosta loš. Kod .ba imamo slučaj da su mnoge fraze na nemačkom, a na .hr na engleskom jeziku.

Ali, izgleda da se ovim mukama bliži kraj! Juče sam video informaciju da se pravljenje T4 skina bliži kraju. Još uvek nemamo konkretan datum, ali i ovo je nešto. Prvi forum koji će imati novi skin je .de i ako tamo sve ispadne kako treba, novi skin će redom biti instaliran na sve ostale forume.

Takođe sam video i informaciju da su problemi s jezikom prisutni i na mnogim drugim forumima (npr: veliki deo AKP-a (Administrativnog Kontrolnog Panela) i neke fraze na drugim mestima .au foruma su na nemačkom). Najavljeno je da će problem s prevodom biti rešen (ili bar vraćen na nivo koji je bio prisutan u vB3.8) nakon što se instalira novi skin.

Nema komentara:

Objavi komentar

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Travianologije.

Radi sistematičnije primene pomenutih pravila, moderatori moraju da odobre vaš komentar.