19. svi 2011.

Travian šampionat - finale - početak igre

Finale Travian šampionata 2010/2011 je počelo juče. Na serveru igra 30 000 igrača. Više informacija o samim igračima i sistemu turnira, možete videti ovde.

Ankete su završene. Finale Travian turnira se igra na T3.6 verziji, a nagrada je iPod2, smart-fon i novčani vaučer. Više o nagradama i kategorijama za dobihanje istih, pogledajte ovde.

Server se nalazi na sledećoj adresi: http://t1.travian.com/. Na stranici http://tournament.travian.com/ se sada nalaze neke veoma zanimljive informacije. Mislim da bi bilo glupo da vam opisujem sajt jer ga i sami možete posetiti, a to je upravo ono što bih vas savetovao - da posetite sajt jer sadrži veoma interesentne stvari.

Jedino što bih želeo da izvojim s tog sajta je informacija da će sledeći Travian turnir biti svetskih razmera i da će kvalifikacije za njega početi tokom leta ove godine.

Kasnije danas će na blog biti objsvljen ServerInfo oost za evropski Travian turnir.

Nema komentara:

Objavi komentar

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Travianologije.

Radi sistematičnije primene pomenutih pravila, moderatori moraju da odobre vaš komentar.