2. srp 2011.

Najava: Nedelja intervjua!

Imam jedno obaveštenje. Mislim da će vam se svima dopasti! Sledeće nedelje će svaki dan biti objavljen po jedan intervju!

Kao i do sada, informaciju o tome ko je intervjuisan neću iznositi. :)

Predloge za sledeće intervjue mi možete davati ovde. Molio bih vas da mi, prilikom davanja predloga za buduće intervjue date link do naloga na forumu/e-mejl adresu/msn/Skype od osobe koju predlažete.

2 komentara:

  1. Sensa - hr mod i podrška - skype: gategazzari
    Sensei - hr mod - skype: billius_
    shido - hr mod i podrška - skype: shido_the_g
    Superhik . hr super mod - skype: cvitak46
    razigrana bakterija - hr super mod - skype: tetovirani_bojler

    OdgovoriIzbriši
  2. Auuu pa jbt ova igra kao da se samo zasniva na modovima traviana ili besposlenim forumasima...Jovan bi trebao pod hitno da napravi selekciju ko zapravo zasluzuje da bude na ovoj strani, inace ce i blog liciti na rs forum...gomila ispisanih gluposti, puno sujete i h8ta... Mislim da travian rs ima jako dobre igrace, neki su mozda i prestali trenutno da igraju, ali uz malo cima mislim da svako moze doci i do njih...

    Samo je pitanje da li svaka 'travian susa' treba da zavrsi ovde ili je poenta predstaviti najbolje off i deff igrace, koji bi trebali biti uzor svima, narocito igracima koji pocinju da igraju travian..

    Jovan je jako lepo krenuo sa ovom pricom oko bloga, ali za manje od mesec dana Travianologija je postala rs forum u malom... Vrte se iste price i likovi od kojih nam je vec svima muka i zbog kojih oni pravi igraci ne zele da se oglasavaju, kako ne bi bilo deo takvih likova...Majkanu, Ivanu, Dakiju, svaka cast...i byteme moze da se provuce tu...ostali-bez uvrede, od sredine prosecnih igraca, do onih mnogo smesnih...a mnogo je takvih...gubi se poenta...osim u slucaju ako poenta ovog bloga nije samo posecenost i ko ce koga vise da opljuje...u tom slucaju pljuc na sve takve i na pokretaca ove price .

    OdgovoriIzbriši

Prilikom pisanja komentara je poželjno da se pretstavite. Odaberite opciju Ime/URL ili neki od servisa, a ne Anonymous.

Svako vređanje, ponižavanje, neprimeren izražavanje, spam, trolling, off-topic i svaki drugi vid neželjenog ponašanja je zabranjen! Komentari ne smeju da podižu tenziju među čitaocima Travianologije.

Radi sistematičnije primene pomenutih pravila, moderatori moraju da odobre vaš komentar.